tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän vastaanotto

Hellou evrybody!

Onpahan tullut oltua aika pitkään täydellisessä mediapimennossa. Ei oo kerinny kirjotteleen, ku täs syksyn hämärissä nää päivätkin on käyneet kauheen lyhkäsiksi. Toi pimeys on kyl tosi masentavaa ja väsyttävää. Mää voisin nukkuu vaiks koko armaan päivän.
Lenkitkin täytyy tehdä aina pimeessä. Kyllähän se kyrsii, mut en valita.

Eeli kävi tänään Suomen itsenäisyyden kunniaksi Tampesterissa näytelyssä. Ne lähti aamulla kuudelta emännän kanssa ajeleen sinne ja mä jäin äijän kanssa makoilemaan kotiin. Se tuli töistä vasta aamu viideltä ja siispä koisattiin ihan sujuvasti puoliin päiviin. Herättiin molemmat kauhiaan kusihätään. Pakko sit oli nousta ja toisetkin oli jo tulossa Tampereelta himaan päin.



Eeli sai näyttelystä ihan kelvollisen arvostelun:

- Correct breed type. Very nice outlines. Typical head and expression. Correct dentition. Good neck and topline. Exellent shape of ribcage. Very well angulated. Moves with good drive. Front pasterns (?) spoil the picture. Typical coat.

NUO ERI, NUK 3

Tuomari: Irina Poletaeva



Jotenkin toi Eelin rento juoksutyyli, mis paiskitaan etutassuja eteen, ei soipinu ton venakon silmään ja siit miinusta ja sijoituksen putoominen kolmanneksi. Täytyy reenata juoksemista.



Otettiin sit samalla muutama Joulukuvakin, kun kerran ruvettiin poseeraan. Monsterilla on tossa tonttulakki suussa. Se oli sit entinen kuvien oton jälkeen.

Hyvää Itsenäisyyspäivää,
Joulua ja Uutta Vuotta

toivoo:

Otto & Eeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti