maanantai 3. lokakuuta 2011

Helgan uutisia

Vihdoinkin sieltä Hesan Helgalta tuli tietoo siitä botox-tutkimuksesta. Mun konttiin ruutattiin sittenkin vaan lumelääkettä. Aloin itekkin uskoo, et oisin saanu jotain kunnon mömmöö, kun jalka välillä tuntuikin paremmalta. Ehkä se olikin lämpimän kesän aikaansaannosta, sillä nyt kun syksyn koleus on alkanut, niin nivelet tuntuupi taas natisevan vanhaan malliin. Ei oikeen viitti lenkillekkään lähteä. Antaa emännän painaa ton Eelin kanssa vaan.


Alakorvessa

Mulle sopii tää sivustakattojan rooli ihan hyvin, vaikkakin joskus harmittaa, kun tekis mieli sanoo tolle jolpille, et annaskun pappa näyttää. Ei niitten touhusta aina oikeen tunnu tulevan yhtään mitään ja mua väähän tuskastuttaa katella kun yksinkertaisetkaan asiat ei aina mee jakeluun. Jumankekka.


Eeli ja Grillivartaat

Oltiin tossa syyskuun lopulla saaressa vähän viimeistelemässä tota junioria syksyn kokeita varten. Eeli kyl on innokas uimari ja menee kyllä veteen niin, että mäiskähtää, mut yhessä hakuruutu treenissä se ei millään ymmärtäny, et lokki on kaislikossa piilossa. Mää huusin vaihtoaitiosta sille, että käytä s....tana sitä nenääs, ei se oo pelkkä tuulen halkoja. Ei se ymmärtäny ollenkaan. Sit emäntä anto mun tulla näyttämään ja ei se ollu kun sekentti ku mää sen lokin sieltä kipasin hakemassa. Ei ollu vaikeeta.
Siihen se Eelin eka koe tuolla Pomarkussakin karahti. Jätkä kun ei tajuu et kuonolla voi tehdä muutakin kuin olla työntämässä sitä toisten takapuoleen. P....kele.

Pomarkun koeselostus:

Satakunnan noutajakoirayhdisty ry

Tuomari Ossi Kähärä

Haku: Aloittaa haun löytämällä kanin, minkä jälkeen koira ei enää suostu itsenäiseen hakuun. Tuomari keskeyttää.

Ohjattavuus: Lähtee toisella lähetyksellä hyvin linjalle ja suorittaa tehtävän ohjattuna.

Paikallistamiskyky: Saa hyvät havainnot. Suorittaa kummankin tehtävän itsenäisesti.

Riistan käsittely: Yksi pudotus luovutuvaiheessa. Ei muita puutteita.

Muut ominaisuudet: Pysyy ammuttaessa.

Yleisvaikutelma: Rauhallinen tyyli, selvittää ohjaustehtävän hyvin. Tehoton haku sulkee koiran pois palkinnoilta.

ALO 0

1 kommentti:

  1. Aina ei mene nappiin. Vertaistukena Bellen alokasluokan koetulokset saattaa lohduttaa. Ei muuta kun reeniä lisää ja positiivista palautetta koiralle onnistumisista :).

    VastaaPoista