lauantai 14. huhtikuuta 2012

Talvenselkä taittunut.


Ohhoijaa !!!

Talven selkä alkaa olla taittunut, niin kuin munkin selkäni. Lekuri röntgenöi mun ropan kokonaan ja kuveista näkkyy, et mun selkää vaivaa totaalinen rapistuminen. Niin on nikamat ruastuneet ja jumissa kuin vanhan laron ovensaranat. Toi peräpää kulkee ihan omia reittejään ja liukkaalla se ei taho pysyä pystyssä ollenkaan. Kaiken kukkuraksi tosta vasemmasta takapolvesta on ristisiteet pamahtaneet paskaksi. Niitä nyt sit maanantaina koitetaan leikkaamalla korjata. Voihan helvata sentään. Ainaskin kuus viikkoo joudun lenkaamaan kolmella kontilla. Mitehän se kuseminenkaan onnistuu ? Täytyy varmaan harjotella toispualista merkkausta.

Oltiin tossa alkuvuaresta Pasalassa evakossa, ku noi remppas ton Eelin tekemät tuhot taasen kuntoon. Nytten on parketit niin pliukkaat, et on helppo kyllä tanssahdella.

Eelistäkin tais ton evakkoreisun aikana kasvaa aikuinen koira, kun se on antanut uuden sohvakalustonkin olla ihan rauhassa. Niihän Karjalalaisetkin sanoo, et evakkoreissut koulii ja kasvattaa.

En oo paljon päässy lenkkeilemään, mut onneks asutaan täs ihan metän reunassa, niin voin ihan itekseni käydä katavapuskan takana kyykkimässä. Miäli kyl tekis lähtee mettälenkille toisten kanssa, mut ei näillä konteilla enää pysy perässä ja sit on pitän aikaan paikat niin helkutin kipeet, et parempi vaan kun käyn tualla pihanperällä.

Pistän taas lisää juttua, jos selviin hengissä maanantaiseta lekurireissusta.

Seejuu.

1 kommentti: