torstai 26. helmikuuta 2009

Ydinvoimaa

Tultiin juuri kotiin Eurajoelta, Suomen sähköisimmältä paikkakunnalta. Siellä oli joku noutajakoirajärjestön kokous. Ei mua päästetty sisään kunnantalolle, vaan lähettiin äijän kanssa käveleen kylän raitille. Nähtiin aika viihtyisä pubi ja äijä koitti vähän vetää sinne päin, mut sain pidettyä sen joten kuten kurissa. Sit se bongas snakarin sielt jokirannasta. No mentiin sit sinne ku se lupas mulle nakit piirakan välistä. Syötiin piirakka ja nakit äkäseen siinä grillin pihalla ja käveltiin kirkon ja pappilan ohi takas kunnantalolle. Tööttäsin muuten tortut yhden rivarin aidan viereen ja äijällä ei ollut plastikkapusseja mukana, niin aateltiin, että siinäpä teille vähän ydinvoimaa ens kesäksi. Kasvaapa aita vähän paremmin. heh.

Siellä kokouksessa ne oli myöntänyt mulle tollasen vesikipon. Ei mun kuono tohon purkkiin sovi millään. Äijä kyllä meinas omia sen ja sano, että hän vois testata pystyykö siitä juomaan kaljaa, mutta emäntä kerkis hätiin ja sano, että sen paikka on palkintokaapissa ja pysyy.

6 kommenttia:

 1. ja siis ylla oleva oli sarin kommentti, olin taalla nakojaan vincen tunnuksilla

  VastaaPoista
 2. Saa Vincekin kommentoida, onhan hän the man!

  VastaaPoista
 3. Juu mutta huomautin ettette luule etta sen suomi on ihan noin hyvaa viela :)
  En olen kylla ihan varma kumpi oppii nopeemmin, Vince vai Mailis kun hopotan suomea kotona.

  VastaaPoista
 4. Tässäpä hyvä mahdollisuus Vincelle opiskella erilaista suomenkielen sanastoa. Black Scoter understand also english. (shit=istu...?)

  VastaaPoista
 5. taytyy ehdottaa sille etta alkaa harjottelemaan taalta suomea :)

  VastaaPoista