perjantai 6. helmikuuta 2009

Mancave


Meillä on nyt oma äijien huone, mancave, jossa voidaan kattoa rauhassa urheilua ja toimintaleffoja. Mulla on oma sohvakin, josta on lyhyt matka baarikaappiin. Toi verhoilu on ehkä vähän kylmä. Olisin mieluummin ottanut vaikka jonkun leopardikuosin, mut olkoon. Ehkä myöhemmin, kun saadaan naapurin kolli kiinni.

Kylttiä piti vähän muokata, kun tuli pieni kirjoitusvirhe, mutta toi on nyt melkein yhtä hyvä.RIP

3 kommenttia:

 1. Teidan man grave on ihan paras :D

  Eikos feministi Virgia Wolf kirjoittanut oman huoneen tarkeydesta naiselle? Taitaa kylla olla niin etta oma huone on vahintaan yhta tarkea miehelle (ja koiralle), kun meillakin V viettaa suurimman osan ajastaan siella toimistossaan.

  VastaaPoista
 2. No jo on..mut hyvä että on pakopaikka Otolle. Tosi ihana sohvakin. Aili täällä luki tekstin ja nyt sekin vaatii jotain divaania, plyysiverhoilua ja omaa huonetta. Ei taida raukka tajuta että tää on kaksio. Tai tietää mut Aili laskeekin minä-yksi, sini-kaksi; siis kaksio.

  VastaaPoista
 3. Heino miespesä, sohva on ihan ykkönen. Ailin mallia noudattaen myös Austin (kissa) haluaa oman mancaven ja oman sohvan ja ison ruokakupin siihen viereen. Nytkin tuijottaa mua sen näkösenä, et joko oot alottanu suunnittelun, hä?

  VastaaPoista