torstai 8. syyskuuta 2011

Mennyttä kesää

Eeli ottaa lunkisti

Kesä alkaapi olla taas ohi. Sääli.
Mää oon ollu ihan vaan statistina koko kesän. Emäntä on pelkästään keskittyny ton Eelin kouluttamiseen. Mun lenkitkin on paljon lyhkäsempii ja rauhallisempii kuin tolla nuorukaisella.
Jalatkin on nyt aika hyvässä kondiksessa, vaikka en viälä ookkaan saanu siltä Helga-tohtorilta tietoja mitä mun niveleen siellä Hesassa ruiskutettiin.
Naisiin tarttis päästä, mut kun ei niin ei. Viime viikollakin tuli tuolta kujalta niin hyvät tytsyn tuoksut, että olin ihan seota. Jouduin tekeen vähän kuivaharjoituksia ton Eelin kanssa, mut piti sekin lopettaa ku Eeli meni sängyn alle piiloon.


Eeli reenaa

Eeli on vetäny reeniä aika lujaa. Viikonloppunakin Tuija ja Kari tuli vetään harkkoja Pähkinämäkeen. Mää en päässy mukaan, vaan mut teljettiin himaan. Onneksi ei sentään Eelin päiväputkaan. Se on nääs päivisin putkassa, ku se edelleen rikkoo ja syö kaikki maholliset jutut.
Pari kertaa se on päässy ehdonalaiseen, mut aina sama juttu. Seinässä reikä ja lelukori päreinä.


Tiira ja Java

Eelin äippä ja systeri oli kans kylässä. Nekin pääs treenaan. Java onkin jo aikamoinen mestari, mut Tiiralla homma on viel vähän hakusessa, vaiks se onkin taipparit jo suorittanu. Eeli nääs menee lauantaina Vehmaalle yrittämään toistamiseen läpäistä taipumuskoe. Saas nähä kuinka nöösipojan käy. Mähän vetäsin ne silloin joskus kauan sitten kössinä laakista läpi. On nääs luantaisii taipumuksii.

Koitan tässä taas syssyn ja talven aikana päivitellä tätä blokii vähän aktiivisemmin, että kuulumisiin vaan tältäerää.

1 kommentti: