maanantai 7. maaliskuuta 2011

Jatkojäristyksiä

Isäntäväki jätti meidät taas tänään koko päiväksi iteksemme. Eelipoikahan tuskastui ja tylsistyi tähän yksin oloon. Jollain konstilla se pirulainen sai ton portin nurin ja pääsi mellastaan tonne olkkariin. Se oli sen pianojakkaran loppu. päällinen ja pehmusteet sai sen päivästä kyytiä, että jotta. Eikä sekään vielä riittäny. Kolme kirjaa kirjahyllystä riekaleiksi ja kodinhoitohuoneen uudet vetimet pieniksi tikuiksi. Joku emännän sinisistä ikunnalaudalla olleista koristepurnukoistakin täytyi murskata tuusan nuuskaksi.
Äijä tuli ekana kotiin ja poltti hihansa totaalisesti. Se nappas ääliön hihnalla kiinni ja vei väkisin pojun kattoon tekosiaan. Eeli kyllä tajus tekonsa, mut saas nähä ottiko se opikseen. Mä oon ton äijän kans ihan samoilla linjoilla. Ei tosta modernista pehmeestä kasvatuksesta oo mihinkään. Näkeehän sen tuolla kaduillakin, kun nykynuoriso ei kunniota ketään, eikä mitään. Pahojaan tekevät sen kun kerkiävät. Kakarat on kasvatettava kurissa ja nuhteessa.

5 kommenttia:

 1. Jösses, mitä meininkiä. Kohta ei talosta oo mitään jäljellä.

  Siitä huolimatta ne kovat otteet ei auta. Kun viet koiran katsomaan ja uhkut jo kiukkua on koira jo hädissään (se ei tiedä syytä kiukkuun, ihan tosi). Itsestä tuntuu, että kun se näyttääkin syylliseltä, niin nythän sille kuuluu antaa mitä kuuluu. Väärin.

  Koira yrittää kertoa singaaleillaan, että mä oon tosi pieni ja nöyrä, älä satuta. Alistuvaa koiraa ei koskaan saa rangaista.

  Hae kaupasta isoin ydinluu ja jätä se puuhaksi. Koiran stressiä laskee luun jyrsiminen.

  VastaaPoista
 2. Lisäksi kannattaa ruveta palkitsemaan Eeliä aina, kun se makaa hiljaa, rapsutusta, hyyyvä poika-kehuja, namia ohimennen

  VastaaPoista
 3. Ei auta luut eikä lelut. Lelut se nostaa nätisti lelukopasta ja tuhoaa itse kopan. Lelut ei päivisin kiinnosta tippaakaan.Luista tulee riita, koska kaverin luu on aina parempi kuin oma. Ainoastaan kaikki kielletty on kivaa. Nyt on erityiskohteena ikkunalaudalla olevat posliinikoristeet. Ei millään raaskis mennä herättään ja rapusutteleen silloin ku se viimeinkin sippaa ja nukkuu ja on tekemättä pahojaan.

  VastaaPoista
 4. Juu, ei saa herättää, mutta kehu ennen ku simahtaa. Ja sitten vaan lisää puuhaa ulkona, että energia kanavoituu sallittuihin aisoihin.

  Voisko ajatella eri huoneita koirille? Luiden järsiminen olis hyvää terapiaa.

  Juujuu, miten helppoa onkaan antaa ohjeita maalta, kun merellä on hätä ;)

  VastaaPoista