maanantai 21. helmikuuta 2011

ArtDeco

No nyte toi yonger on keksiny uuden sisustus tavan. Se meinas, että kun noi kaikki taulut on näin koiraperspektiivistä katottuna aivan liian korkealla, niin tehdäänpä seinälle ihka omaa taidetta. Se nakersi makkarin seinään oman taiteellisen luomuksen. Teos asettuu noin puolen metrin korkeuteen ja siis oikealla korkeudella näin koiran silmin katottuna. Olipa silmä miten taiteellinen tahansa, on tuosta tekeeleestä hyvin vaikea erottaa, mitä se esitttää, mutta niinhän nykytaiteen ominaisuuksiin kuuluukin.


Taiteilija itse ei ole kommentoinut teostaan mitenkään, päinvastoin sitä tuntuu hieman nolostuttavan kyseinen teos. Ehkä luomus on vielä keskeneräinen, sillä näyttää siltä, kuin olisi tarvittu muutama minuutti lisäaikaa taulun viimeistelyyn. Kun maestrolta kysyttiin, että mitä helvettiä sä nyt oot menny tekemään, ei se suostunut tulemaan koko makuhuonegalleriaan, vaan vetäyti häntä koipien välissä aivan muualle. Teoksesta jäi tekijälle ehkä huono maku suuhun, sillä maalin, lasikuitutapetin ja gyprokin yhdistelmä ei välttämättä ole niitä maukkaimpia materiaaleja kyseisellä työskentelymenetelmällä. Anyway, muutama milli lisää kaiverrusta, niin esiin olisi tullut uusi materiaali ja taiteen syvin olemus, eristysvilla.
Lukijat voivat kertoa kommenteissaan, mitä teos heidän mielestään esittää. Taululta puuttuu myös nimi, sillä taiteilija itse on ihan lukossa, kun sitä kysytää.

1 kommentti:

  1. Täähän on ihan selvästi Raisiolainen talvimaisema, kun on niin valkoinen!
    Voi Eeliö moottoriturpa..

    VastaaPoista