keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Syssymällä

Terveterve. Täs on taas vierähtäny monta kuukautta ku viimeks oon päässy kirjotteleen tänne. Äijä on ollu niin pirun kiireinen koko syksyn. Se pelannu sitä saamarin kolopalloo joka saakutin vapaapäivä. Sit sil on se kauhee motoguzzikin. Ei se enää juurikaan kerkii mun kanssa mitään touhuileen, saatikaan tänne kirjottaan näitä mun aatoksia. Mun alkaa muutenkin jo ikä painaa niim perskuleesti ja sit kaiken lisäksi emmää kauan pärjää enää tolle Eelille(kuva alla). Se saa tupla-annoksen safkaakin ja kasvaa kuin mikäkin syöpäläinen.

Eeli

Järkee tol kakaral ei sitte oo tippaakaan. Se on syäny meijän kodinhoitohuoneen lattiakaivon kannen vaiks kuinka monta kertaa. Sit siel kaivos on kuminen tulppa, joka estää paskanhajun tulemasta kämppään. Se on syäny jo ainaskin neljä niitä kumitulppia. Ja kämpässä haisee arvakkaapas vaan. Niin, ehta paska.

Muovinen kaivonkansi

Nyt aijäl meni lopullisesti hermo. Se kävi vesijohtoliikkeestä ostamassa tollasen helkutin kalliin haponkestävän ritilän. Sit se haki eläinkaupasta sellasta sitruunanhajusta ainetta. Silikoonilla ritilä kaivoon kiinni, sitruunasumutetta päälle. Jos tää ei auta, niin haetaan haulikko.

RST kansi (27 €)

6 kommenttia:

 1. Semmosia ne teinit on, ei mitään järkee, mut suuna ja päänä mennään sinne ja tonne.

  Hieno kaivonkansi ja hyvä konsti. Toivottavasti tepsii.

  Voi Otto-parka, kiltisti nielet vaiks juniori ja motoguzzi tunkee reviirille. Mee isännän eteen ja kato sitä silmiin: haloo, mäkin oon olemassa!!!

  VastaaPoista
 2. Ei tepsiny silikoonit eikä hajusteet. Tänään oli kansi pois paikaltaan ja kumitulppa riekaleina. Onneks se kallis kansi viel kesti Eelin käsittelyn, toistaiseksi.

  VastaaPoista
 3. kokeile vaikka kogia. Tai kogiluuta: Umpikumista onttoa luuta, jonka voi täyttää vaikka koiranmakkaralla, siinä puuhaa. Ja vaikka maitopurkkiin nappuloita, niin on revittävää.

  VastaaPoista
 4. Hei, etsiskelin tollasta kromi lattiakaivon kantta, ja tää tuli Googlessa. Vanha artikkeli mutta kysyn kuitenkin että mistä ostit, tai minkä valmistajan tuo on?

  VastaaPoista
 5. J.Lindenille: Vesijohtoliikkeet niitä myy. Ei ole kromia vaan ruostumatonta terästä.

  VastaaPoista