tiistai 29. syyskuuta 2009

Paranemaan päin


Tässä sitä nyt ollaan sairaslomalla, vaikka päältäpäin näytänkin ihan "terveeltä", vai mitä ?
Nyt on sitten selkä tutkittu ja hutkittu. Kyllä siellä jokin vika kuulemma on, mutta ei se enää liikkumista haittaa. Saan istua mancaven nojatuolilla ja päivisin makoilen sängyssä. Lyhyitä lenkkejä tehdään tasasella maalla, mutta muiden koirien kanssa en oo saanu riekkua. Enkä mää ollut aino kenen selkään sattu. Äijä oli nostanut jonkun mummon pyörätuolia takahutlarista ja senkin selkä oli naksahtanut. Nyt täällä on sitten kaks selkävikasta ukkoo. Äijä ei oo pystyny viikkoon pelaan golfia, mut nyt se meinaa huomenna mennä kokeileen, jos paikat kestää ja ilmat sallii.
Äsken käytiin extrassa ostamassa paketti sikanautaa. Äijän täytyy tehä emännälle lihapullia ku se aamulla unohti onnitella synttärisankaria. Tie ainaskin lapukan sydämeen käy vatsan kautta.
Sain muuten nuolla äijän näpit jauhelihasta.

3 kommenttia:

 1. Onnea sitten vaan syttarisankarille ja pikaista toipumista aijille!

  Kiitos muuten pikku-Mailiksen synttarilahjasta! Ihana yopuku mutta viela vahan iso, eli kasvamista odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että paketti löysi perille. Väljät vaatteet on muotia ja onneksi noin päin,että oli liian iso. Tänään oli postissa kortti sieltä Michiganista,että kiitos. Mun onkin tehnyt mieli lähteä sinne esi-isien maille, Labradorin niemimaalle kattomaan, niin samalla vois poiketa kylässä. Kortissa oli ihan soman näkönen birdie. Sitä vois vaikka jahdata.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa vaan! Hyva etta kortti tuli perille. Lahetin sen paivaa ennen kuin teidan paketti saapui tanne.

  Taalla olisi Otolle kaksi kissaa kaverina, ja naapurin vanha lapukkarouva myos olisi varmasti innoissaan nuorestaherrasta.

  VastaaPoista