perjantai 10. heinäkuuta 2009

2.Viikko reisussa

Nyt alkaa loman loppu jo häämöttää. On ollut tosi mukavaa. Golfia on pelattu jo 8 kierrosta ja huomenna mennään vielä kertaalleen kentälle. Täällä juoksentelee kentällä monen näkösii olioita. Tossakin kuvasa joku orava meinas viedä jarin pallon.Vesiesteissä on nähty aglivaattoreita, turtleseita ja valtavan kokoisia fisuja. Toi alakuvan sika ei oo meijän kämpiltä eikä golf kentältä vaan aidosta amerikkalaisesta ribsi ravintolasta.


Naplesin rannassa mexicon lahdessa on pitkä laituri, jolta ihmiset käy onkimassa kaloja. Samalta laiturilta ne ampu sen ilotulituksen silloin indepencedayna.

Noi golf autot on tosi kätevii laitteita. Niissä on gps laitteet, jotka näyttää miten pitkälle sun on lyötävä. Sit niis on jääpoksit, joissa budit pysyy kylminä. Tollainen cartti on täällä pakollinen ja se kuuluu kierroksen hintaan. Sitte täällä on sellaset caddyt, jotka pesee sun mailat pelin jälkeen ja kantaa bägit auton takahutlariin. Niille täyttyy heittää aina joku taalla tippiä.
Toi kuva on otettu meidän möksän terassilta, kun nähtiin toi Ernie Ells ajelevan siitä ohi. Pyydettiin sitä kaljalle, mutta ei kuulema ehtinyt ku täyty jatkaa pelaamista.

2 kommenttia:

  1. tervetuloa sitten vaan suomeen!!!

    VastaaPoista
  2. Kohta paluumatka alkaa. istutaan viimeistä iltaa altaalla ja tarkistellaan lentolipuista koska paluulento miamista lähtee. Lotossakaan ei ollut kuin yksi oikein, elikä kotiin on lähdettävä. Pian nähdään ja otollakin alkaa arki.

    VastaaPoista