maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kesäaikaan

Taas siirryttiin kesäaikaan. Musta tosi tyhmä juttu toi kellojen siirtäminen. En mä kyllä kelloista mitään ymmärrä, mutta isäntäväki heräilee nyt ihan outoon aikaan ja mun menee biorytmit ihan sekasin. Ei ne hallituksen herrat taaskaan oo ajatelleet muuta kuin itteensä, kun tollasen kellojutun on keksineet. Kelloja vois siirtää vaikka silleen, että viedään keittiön kello vaikka saunaan ja rannekellon vois siirtää vaikka nilkkaan. Jos nyt välttämättä halutaan kelloja siirtää. Kännykän kello siirtyy kuulemma ihan itelleen. Ihmekös toi kun sitä kerran pidetään taskussa, niin siirtyyhän se aina kun vaihtaa paikkaa. anyway.

Kuten tosta kuvasta näkyy, sais toi kesä kohtapuoliin tulla. Alkaa nääs nämä talvikengät haista jo niin muikeilta että olis pikkuhiljaa korkee aika pudottaa nää varpaanvälikarvat. Pitäkää itte samoja lapikkaita monta kuukautta välillä niitä riisumatta, yötä päivää. Ei varmaan kukaan suostuis asumaan teijän kanssa samassa kämpässä.

Tällä hetkellä aurinko paistaa aika mukavasti ja räystäät tippuu. Lunta on niin perkuleesti ja mun pihapallot on hukassa tuolla jossain kinoksen alla. No kyllä ne sieltä löytyy kunhan lumet sulaa pois. Souvat. Taidanpa käydä tsekkaamassa ruokakupin. moron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti