keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Kuusi sattumanvaraista asiaa

1. Saaren kalliolla voi seisoskella ja vahtia, ettei kutsumattomat (joutsenet) tule liian lähelle laituria. Kyseinen ranta kuuluu merivalvonta-alueeseeni.

2. Olen satunnaisesti työskennellyt namupalkalla vanhusten päiväkeskuksessa. Mummot tykkäävät, kun saavat rapsutella minua, eikä se mustakaan hassumpaa ole, jos saa vielä palkaksi muutaman siirappipiparin.


3. Uimista meressä kesäkuumalla ei voita mikään muu kuin syöminen ja nukkuminen. Uinnin jälkeen on nopeasti lähestyttävä rannalla olevia ihmisiä ja mahdollisimman lähelle päästyäni suoritan ravistuksen, joka alkaa hännän kärjestä ja jatkuu aina korvien huimaan läpsytykseen.4. Vaaditaan äärimmäistä nopeutta silmältä, jos aikoo nähdä ruokakupissani jotain muuta kuin vitamiinipillerin. Käsittämätöntä, että emäntä ei ymärrä olla laittamatta syömäkelvottomia nappeja ruuan joukkoon. Rotuani käytetään yleisesti tullissa ja poliisin huumeyksiköissä. Kenties siitä johtuu ennakkoluuloni kaikennäköisiin pillereihin. Ruiskut ovat suorastaan kammotus minulle. Varsinkin korvien puhdistukseen käytettävä ruisku.
5. En poistu keittiöstä ennen kuin Oivariinipurkki on laitettu takaisin jääkaapin kätköihin.
6. Päivisin nukun usein narikassa. Näin kukaan ei pääse lähtemään tai tulemaan huomaamattani. En kuitenkaan haaveile portsarin ammatista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti